Меню
Количка

3D пъзели на известни сгради

3D пъзели на известни сгради
-51 %
Обадете ни се на 0878 577 605 / 0877 577 005
Отговаряме само в работно време от 09:00 до 18:00ч.
3D пъзели на известни сгради
Офертата е към края си!
Ден
Час
Мин
Сек
16.28 лв
33.07 лв
Без данък: 13.57 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: A97

Възможни варианти

14 дни право на връщане
Ако не ви допадне, може да ни го върнете.
Безплатен преглед преди плащане
За да се убедите в качеството, ви добавяме опция безплатен преглед!

Описание

3D пъзели на известни сгради 

3D пъзели на известни сградиВече съществуват и т. н. "3D пъзели на известни сгради" .


Те не са като стандартните, които са от различникартонени елементи, които се редят върху някаква твърда и гладка повърхност.с тези 3D пъзели ще получите вдействителност един умален модел на някаква известна сграда или любим герой. Тези пъзели се състоят отразлични елементи, които трябва да се сглобят, за да се получи и завърши съответната фигура.


самото иизграждане е много забавно и интересно, а след завършването и ще имате и един страхотен макет или подарък,който можете да поставите някъде за спомен или декорация на вашата стая, офис или някакво друго помещение,който ще впечатли всички, а още повече и като разберат, че е този, който го е сътворил сте именно Вие.


С такива3D пъзели на известни сгради няма да Ви се налага лепене върху картон, както при другите, а ще имате веднагаедна готова и завършена фигура,която можете да поставите, където пожелаете.С тях наистина ще сглобявате и конструирате, ще стеедин истинскиархитект, а шедьовъра Ви със сигурност ще е изумителен.


Тези пъзели се сглобяват на ръка и няма да са Ви нужниникакви инструменти или лепила. Такива пъзели са много подходящи и за подарък, който със сигурност ще сезапомни за цял живот.Качеството е гарантирано от нас и нашия онлайн магазин Уау.bg, а дизайнът и визията на пъзелите оставяме на Вас!Можем също така да Ви предложим този 3D метален нано пъзел  3D пъзел Star Wars Destroyer,който също могат да бъдат един уникален и незабравим подарък!

отстъпка с код: