Меню
Количка

3D пъзели на известни сгради

3D пъзели на известни сгради
-45 %
Обадете ни се на 032 207 266 / 0877 577 005 
Отговаряме само в работно време от 09:00 до 18:00ч.
3D пъзели на известни сгради
Тази оферта изтича след:
Ден
Час
Мин
Сек
16.28 лв
29.51 лв
Без данък: 13.57 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код: A97

Възможни варианти

право на връщане
право на връщане
Преглед преди плащане
Преглед преди плащане

3D пъзели на известни сгради 

3D пъзели на известни сградиВече съществуват и т. н. "3D пъзели на известни сгради" .


Те не са като стандартните, които са от различникартонени елементи, които се редят върху някаква твърда и гладка повърхност.с тези 3D пъзели ще получите вдействителност един умален модел на някаква известна сграда или любим герой. Тези пъзели се състоят отразлични елементи, които трябва да се сглобят, за да се получи и завърши съответната фигура.


самото иизграждане е много забавно и интересно, а след завършването и ще имате и един страхотен макет или подарък,който можете да поставите някъде за спомен или декорация на вашата стая, офис или някакво друго помещение,който ще впечатли всички, а още повече и като разберат, че е този, който го е сътворил сте именно Вие.


С такива3D пъзели на известни сгради няма да Ви се налага лепене върху картон, както при другите, а ще имате веднагаедна готова и завършена фигура,която можете да поставите, където пожелаете.С тях наистина ще сглобявате и конструирате, ще стеедин истинскиархитект, а шедьовъра Ви със сигурност ще е изумителен.


Тези пъзели се сглобяват на ръка и няма да са Ви нужниникакви инструменти или лепила. Такива пъзели са много подходящи и за подарък, който със сигурност ще сезапомни за цял живот.Качеството е гарантирано от нас и нашия онлайн магазин Уау.bg, а дизайнът и визията на пъзелите оставяме на Вас!Можем също така да Ви предложим този 3D метален нано пъзел  3D пъзел Star Wars Destroyer,който също могат да бъдат един уникален и незабравим подарък!