Меню
Количка

против вредители

Градински капан за мухиИмате разкошна и красива градина, но не може да се отървете от досадните мухи? Време е да промените това! Кажете „Сбогом“ на тези неприятни, крилати същества с този универсален и унивативен продукт-градинския капан за мухи! Той не само ще ви избави от ужасното присъствие..
11.71 лв 22.80 лв
Без данък:9.76 лв
Ултразвуково устройство против вредители Pest Reject Pro Ултразвуково устройство против вредители Pest Reject Pro Pest Reject Pro е ново поколение ултразвуково устройство, осигуряващо защита срещу вредители. Той е мощен и много ефективен срещу насекоми и други досадни вредители. Устройството е сна..
16.93 лв 26.04 лв
Без данък:14.11 лв
С помощта на ток и привличащасветлина тази крушка убива комарите моментално, асъщевременно имате лампа която ще ви вършистрахотна работа през вечерта.Край на досадните летящи и хапещи насекоми.Край на дискомфорта.Тази крушка против насекоми е идеална за вашия дом, крадина, офис или гараж.Универсална..
8.40 лв 13.30 лв
Без данък:7.00 лв
размер на кабела 165см. Иновативен капан за мухи Омръзнало ли Вие постоянно покрай Вас да преминават някакви мухи или други насекоми? Имате ли малки деца или възрастни родители, които не могат да се справят с тези досадни насекоми? Макар и малки тези насекоми могат да пренасят различни болести, ка..
30.72 лв 35.52 лв
Без данък:25.60 лв
Комарници с Магнити - Магнитен Комарник за Врата Magic MeshМагнитна Мрежа за врата с магнитно закопчаване за насекомиМагнитна мрежа за комари - комарници с магнити Magic Mesh! Ако Ви е омръзнало от досадните мухи, комари и всякакви други насекоми, които Ви притесняват и много често нарушават ..
7.80 лв 12.02 лв
Без данък:6.50 лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
В тази категория можете да разгледате нашият асортимент от продукти за ваши..
В тази подкатегория ще намерите интересни продукти, които ще подхождат на в..
Тук ще намерите продукти за вашата градина, които можете да Ви спестят врем..
В тази подкатегория ще намерите полезни продукти за всяка кухня! Те ще Ви п..
В тази категория ще откриете идеалните средства, с които ще можете да почис..
отстъпка с код: