Меню
Количка

против вредители

Ултразвуково устройство против вредители Pest Reject Pro
-26 %
Ултразвуково устройство против вредители Pest Reject Pro Ултразвуково устройство против вредители Pest Reject Pro Pest Reject Pro е ново поколение ултразвуково устройство, осигуряващо защита срещу вредители. Той е мощен и много ефективен срещу насекоми и други досадни вредители. Устройството е сна..
19.33 лв 26.04 лв
Без данък:16.11 лв
Иновативен капан за мухи
-14 %
размер на кабела 165см. Иновативен капан за мухи Омръзнало ли Вие постоянно покрай Вас да преминават някакви мухи или други насекоми? Имате ли малки деца или възрастни родители, които не могат да се справят с тези досадни насекоми? Макар и малки тези насекоми могат да пренасят различни болести, ка..
30.72 лв 35.52 лв
Без данък:25.60 лв
Лепкав капан за мишки
-31 %
Лепкав капан за мишки - Безпорно един от най-известните и най-успешният капан за мишки е този лепкав капан за мишки. Той ще Ви помогне да се отървете от гризачите! Лепкавият капан за мишки е на принципа на залепването, щом мишката стъпи на него тя залепва.сложете парче сирене или кашкавал, което да ..
3.11 лв 4.49 лв
Без данък:2.59 лв
Комарници с Магнити - Магнитен Комарник за Врата Magic Mesh
-65 %
Комарници с Магнити - Магнитен Комарник за Врата Magic MeshМагнитна Мрежа за врата с магнитно закопчаване за насекомиМагнитна мрежа за комари - комарници с магнити Magic Mesh! Ако Ви е омръзнало от досадните мухи, комари и всякакви други насекоми, които Ви притесняват и много често нарушават ..
7.80 лв 22.00 лв
Без данък:6.50 лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
В тази категория можете да разгледате нашият асортимент от продукти за ваши..
В тази подкатегория ще намерите интересни продукти, които ще подхождат на в..
Тук ще намерите продукти за вашата градина, които можете да Ви спестят врем..
В тази подкатегория ще намерите полезни продукти за всяка кухня! Те ще Ви п..
В тази категория ще откриете идеалните средства, с които ще можете да почис..