Меню
Количка

Почистване

Робот Прахосмукачка
-58 %
Робот за почистванеУникален робот прахосмукачка който ще свърши част от мръсната работа вместо вас.Сложете му батерий и вижте сами как ще обиколи и почисти стаята в която го оставите! Този робот прахосмукачка всмуква мръсотийте в контейнер намиращ се вътре в самата прахосмукачка...
36.00 лв 86.58 лв
Без данък:30.00 лв
Силна магнитна стъклочистачка за двустранно почистване
-34 %
магнитна стъклочистачка за двустранно почистване размер на въженцето 1.90м...
51.30 лв 77.46 лв
Без данък:42.75 лв
Универсален накрайник за прахосмукачка Lint Lizard
-64 %
Универсален накрайник за прахосмукачка Lint Lizard..
13.65 лв 37.86 лв
Без данък:11.38 лв
Удобна четка за почистване на прибори
-45 %
Четка за почистване на прибори Писна ли ви да търкате с гъбата трудно достижимите места на вашите прибори? Отнема куп време, а накрая те пак са мръсни. А по празниците, когато дойдат много гости направо ви иде да се хванете за главата как да се справите с мръсните прибори. Край на мъчението! Предс..
7.76 лв 14.06 лв
Без данък:6.46 лв
Практична стъргалка за почистване на лед
-48 %
Стъргалка за лед И ето че настъпи зимният сезон. Всеки се е изправял пред проблема, със замръзналите стъкла на автомобила си, бързайки за работа за пореден път. Обикновено се опитваме да подгреем замръзналият автомобил на място, харчейки напразно гориво и това ни забавя още повече без да свърши нуж..
3.30 лв 6.30 лв
Без данък:2.75 лв
Въртящ моп за почистване на под с ръчна центрофуга
-61 %
Искате ли да можете да измиете пода у дома бързо, лесно и сухо? Писнало ли ви е от това постоянно да се разлива вода, да не можете да изстискате достатъчно мопа, така че да измиете пода, без той да остане мокър, хлъзгав или пък мръсотията да се размаже още повече.Ако сте се припознали в описана..
27.60 лв 69.95 лв
Без данък:23.00 лв
Накрайник за прахосмукачка за фино почистване Dust Daddy
-33 %
Представяме Ви,един Продукт,който ще стане любим на всяка жена,която държи дома и да бъде перфеткно чист. Универсалния накрайник за прахосмукачка е идеален за почистване на труднодостъпни места като високи картини,часовници,полилей. Може да използвате при почистването на вашия автомобил,цветя,дива..
10.30 лв 15.36 лв
Без данък:8.58 лв
Четка с механизъм за почистване на под
-59 %
Четка за почистване на под -с тази тиха четка с механизъм за почистване на под ще можете да почистване трудно достъпни места без да се измъчвате повече !С четката с механизъм за почистване на под ще премахнете всичката мръсотия по пода много бързо и лесно. Това ще бъде възможно благодарение на н..
30.33 лв 74.54 лв
Без данък:25.27 лв
Четка за почистване на щори
-58 %
Четка за почистване на щориИзпитвате досада, когато стане дума за почистването на прахта от щорите ивица по ивица? Е, тази практична четка за почистване на щорите ще сложи край на това.С нея ще можете ефикасно да отстраните натрупаната прах по щорите, както и от други, трудно достъпни места...
6.53 лв 15.40 лв
Без данък:5.45 лв
Електрическа четка за почистване на баня Spin Scrubber
-61 %
Електрическа четка за почистване на баня Spin Scrubberима вградена батерия която се зарежда със зарядно Електрическа четка за почистване на баня Уморихте ли се да търкате усилено, за да изчистите банята си? Недейте повече да полагате неистови усилия, за да правите това. Ние Ви предлагаме елек..
48.60 лв 125.29 лв
Без данък:40.50 лв
Пемза почистване на тоалетна чиния RingX 2бр.
-60 %
Пемза почистване на тоалетна чиния RingX 2бр.2 броя Лесно почистване на тоалетна чиния с RingXПочистването на варовик, ръжда, отлагания от твърда вода вече може да стане изключително бързо и леснос RingX! той е  достатъчно ефективен, за да отстрани и най - упоритите и големи замърсяван..
8.40 лв 20.77 лв
Без данък:7.00 лв
Почистващи силиконови ролки за многократна употреба
-61 %
Лепкава повърхност за обиране на косми от домашни любимци, мъх, паяжини, пърхут от дрехите, пердета, прах, дори и разсипаната зърнена закуска на пода. Уред за обиране на косми Schticky buddy е подходящ за многократна употреба, тъй като след използването му трябва само да го изплакнете с топла вода и..
18.16 лв 46.08 лв
Без данък:15.13 лв
Почистващ моп на пара 5 в 1
-58 %
Почистващ моп на пара 5 в 1 Сложете край на мръсотията в своя дом! С помощта на този почистващ моп на пара 5 в едно ще може да почистите, дезинфекцирате и освежите всяко едно кътче на дома си. Дори и трудно достъпните места вече не са проблем за този превъзходен чистач на пара. С мопа 5 в 1 може д..
106.80 лв 252.00 лв
Без данък:89.00 лв
Безжичен ротационен електрически моп Super Maid
-64 %
Домът ви е потънал в мръсотия, но с препълненото си ежедневие не ви остава време да го почистилите? Посрещнете решението с този безжичен ротационен електрически моп. С негова помощ ще почистите дома си бързо, лесно и ефективно. Край на ръчните мопове, кофите с вода, препаратите и усилията, които в ..
60.14 лв 168.43 лв
Без данък:50.12 лв
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
В тази категория можете да разгледате нашият асортимент от продукти за ваши..
В тази подкатегория ще намерите интересни продукти, които ще подхождат на в..
Тук ще намерите продукти за вашата градина, които можете да Ви спестят врем..
В тази подкатегория ще намерите полезни продукти за всяка кухня! Те ще Ви п..
В тази категория ще откриете идеалните средства, с които ще можете да почис..
инсектицидни лампи и други лампи против комари и насекоми..