Меню
Количка

Грим аксесоари и органайзери

Малък органайзер за козметични продукти
-50 %
Органайзер за козметика и гримовеВсяка дама има на тоалетката си милиони дребни кутийки, шишенца, кремчета и малки тубички. Ако към тях прибавим задължителната декоративна козметика и четките за нанасянето й върху лицето, червила, пудри и ружове – списъкът става нескончаем.Къде обаче да подредим вси..
8.99 лв 18.00 лв
Без данък:7.49 лв
Молив за вежди с микроблендинг ефект
-34 %
Молив за вежди с микроблендинг ефектСилно препоръчван и търсен продукт сред множество жени по цял святКомплект молив за вежди..
11.51 лв 17.47 лв
Без данък:9.59 лв
Маркер и щампа за перфектна очна линия 2 в 1
-17 %
Маркер и щампа за перфектна очна линия 2 в 1Молив за очиИскате перфектна визия? Новия съвърш Молив за очи(маркер и щампа 2 в 1) е точно това което ви трябва! ..
11.93 лв 14.41 лв
Без данък:9.94 лв
Уред за почистване на четки за грим
-45 %
Уред за почистване на четки за грим..
53.88 лв 97.65 лв
Без данък:44.90 лв
Машинка за почистване на четки за грим Clean and Dry
-57 %
Машинка за почистване на четки за грим Clean and DryИзключително интересна машинка която ще измие замърсените ви четки. Проблема с мръсните четки е наистина досаден. Ако нечистим четките си редовно, те се захабяват по-бързо и стават неизползваеми или просто ги изхфърляме.С уред за почистване на четк..
28.69 лв 66.19 лв
Без данък:23.91 лв
Електрически уред за почистване на четки за грим
-52 %
Електрически уред за почистване на четки за гримУред за четки за гримГрижата за красотата Ви включва и грижа за козметичните Ви аксесоари. Четките за грим са едни от най - често ползваните помощници за перфектна визия на всяка уважаваща себе си дама. С този практичен уред за почистване ..
37.49 лв 78.79 лв
Без данък:31.24 лв
електрическа машинка за почистване на четки за грим
-54 %
Удобна машинка за почистване на четки за гримВисоко качествоЗабелязвали ли сте как понякога възникват трудности при почистването на вашите четки за грим? Искате ли да си спестите неуспешните, бавни и неефективни методи за почистване и да забравите за мокренето с вода, което само деформира структ..
42.28 лв 92.22 лв
Без данък:35.23 лв
Допълнителна лампа за гримиране
-64 %
Допълнителна лампа за гримиранеДопълнителна лампа за гримиране Искате ли да имате перфектен грим, без значение от дневната светлина? Омръзнало ви е да недовиждате и да не можете да си сложите перфектна очна линия?Ако се разпознавате в това описание, то допълнителната лампа за гримиране е то..
20.88 лв 57.95 лв
Без данък:17.40 лв
Силиконова гъба за почистване на четки за грим
-48 %
Силиконова гъба за почистване на четки за грим -с тазисиликонова гъба за почистване на четка за грим ще можете бързо, лесно и без изхабени нерви да почистите четкитеси досъвършенство!Четките за гримса необходим аксесоар ис тях гримътсе нанася и прелива лесно, но и тесе измърсяват исе нуждаят от ..
3.25 лв 6.25 лв
Без данък:2.71 лв
Органайзер за гримове и козметика - сърце
-40 %
Органайзер за гримове и козметика има 8 различни по големина отделения като две от тях са под формата на малко и голямо сърце. Нашият органайзер за гримове и козметика -сърце е напълно достатъчен да побере ежедневните Ви гримове, за да ги откривате лесно и бързо. Повечето отделения са широки и в тях..
12.19 лв 20.28 лв
Без данък:10.16 лв
Малък органайзер за козметика и гримове
-67 %
Малък органайзер за козметика и гримовеЧудите се как да съхранявате ежедневните си гримове и козметични продукти, така че да са Ви удобни и лесно откриваеми за използване?Ние имаме едно предложение за Вас и то е този малък органайзер за козметика и гримове. Този органайзер е подходящ за всяк..
5.29 лв 15.89 лв
Без данък:4.41 лв
Органайзер за козметика
-9 %
Органайзер за козметикаОрганайзер за козметикаТози органайзер за козметика ще улесни живота на всяка дама! На всеки му се е налагало да пътува и да иска да вземе и събере най - много и по най- добрията начин козметичните си принадлежностите, без които не може. Но веднага изниква въпросът как и..
12.61 лв 13.88 лв
Без данък:10.51 лв
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
В тази категория можете да разгледате нашият асортимент от продукти за ваши..
В тази подкатегория ще намерите интересни продукти, които ще подхождат на в..
Тук ще намерите продукти за вашата градина, които можете да Ви спестят врем..
В тази подкатегория ще намерите полезни продукти за всяка кухня! Те ще Ви п..
Органайзер за обувки, органайзери за обувки, органайзер, етажерки, етажерка..
В тази категория ще откриете идеалните средства, с които ще можете да почис..
инсектицидни лампи и други лампи против комари и насекоми..