Меню
Количка

Детска раница с Елза

Детска раница с Елза
Детска раница с Елза
Детска раница с Елза
-51 %
Детска раница с Елза
Детска раница с Елза
Детска раница с Елза
Обадете ни се на 0878 577 605 / 0877 577 005
Отговаряме само в работно време от 09:00 до 18:00ч.
Детска раница с Елза
Тази оферта изтича след:
Ден
Час
Мин
Сек
19.20 лв
39.00 лв
Без данък: 16.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код: A174
право на връщане
право на връщане
Преглед преди плащане
Преглед преди плащане

Детска раница с ЕлзаТук Ви представяме тази детска раница с изображението на ЕЛЗА. Тя е много красива, изобразявайки изключително точно образа на Елза, но освен това е и изработена много качествено и е изключително удобна.

Има регулируеми дръжки, които са подплътени с дебел и мек материал, обхващащ цялото рамо и гръба на детето, с една по - малка отгоре, за да може да се носи и на ръка и странични джобове. Ние от онлайн магазин Уау.bg смятаме, че всяка една малка принцеса заслужава такава красива раница, истински би и се зарадвала и с радост би я използвала за училище и където и да е другаде.


КРАТКО РЕЗЮМЕ ЗА ЕЛЗА


         Това е раница с елза от анимационния филм „ Замръзналото кралство“. Филмът е базиран на книгата „ Снежната кралица“ от Ханс Кристиан Андерсен. В него се разказва за Елза - принцеса, а по - късно и кралица на Арендел - замръзналото кралство. Тя има способността да замръзява всичко, до което се докосне. Всъщност тя е прототип на Снежната кралица, но в един по - смекчен и добър вариант, разкриващ един образ, подходящ за по - малките деца. Сестра й Ана, докато се забавлява с нейната магия, когато е малка, претърпява инцидент. След като разкрива силата си пред хората Елза се скрива в планината. Ана тръгва да я търси заедно със северният елен Свен, планинарят, търговецът на лед Кристоф и снежният човек Олаф. Те я откриват и след много препядствия Елза успява да премахне проклятието и връща пролетта в Арендел. Както се вижда в този анимационен филм Елза е един положителен герой, станал любим на всички деца, които са го гледали, затова и с нейния образ има много предмети и най - различни аксесоари.